E-BOOKING
Da li je u pitanju hitan poziv?

Uputstvo: odaberite doktora sa prikazane liste, a zatim navedite željeni datum i vrijeme pregleda. Nakon odabira termina, prikazat će Vam se polja za unos razloga zakazivanja termina, Vašeg imena, telefona i eMail-a.

Na kraju, kliknite na dugme 'Pošalji', čime se automatski proslijeđuje Vaš zahtjev prijemnom odjelu. Nakon obrade, bit ćete kontaktirani putem navedenog eMail-a ili telefona. Zapišite kreirani broj tiketa za daljnju komunikaciju s osobljem.

Uputstvo za on-line rezervaciju pregleda

POLIKLINIKA "ATRIJUM"
Prim. mr. sci. dr. Mirsad Đugum

Poliklinika "Atrijum" Sarajevo

Poliklinika "Atrijum"
Naziv:Poliklinika "Atrijum"
Adresa:Džemala Bijedića 185. Sarajevo
Telefoni:033/467-444 / 33 768-768
Internet:https://poliklinika-atrijum.ba
Direktor:Prim. mr. sci. dr. Mirsad Đugum
Usluge: Lista usluga

Doktori poliklinike

Prim. mr. sci. dr.

Mirsad Đugum

interna medicina
Dr.

Jasmina Ćorović-Kuburović

interna medicina
Dr.

Ammar Đugum

opšta medicina
Prim. mr. sci. dr.

Zlatan Hadžimurtezić

pulmologija
Prim.dr.

Enis Mehić

pulmologija
Prim.dr.

Ibrahim Pačo

oftmatologija

Ilda Bukva

psihologija
Dr.

Rebecca Lindov

akupunktura

Odjeli / usluge

Atrijum Laboratorija

laboratorija

Dijagnostika CT

radiologija

Dijagnostika RTG

radiologija

Digitalna Mamografija

radiologija

Fizikalna Terapija

fizikalna medicina

O poliklinici

Poliklinika "Atrijum" - akreditovana ustanova posvećena pružanju personalizirane, sveobuhvatne i opsežne zdravstvene zaštite

Poliklinika Atrijum počela je sa radom 1998. godine. Kao jedna od vodećih i najopremljenijih privatnih poliklinika u Sarajevu, brinemo se o zdravlju mnogobrojnih pacijenata. Zadovoljstvo naših pacijenata ogleda se u broju zdravstvenih kartona koji u našoj poliklinici danas prelazi cifru od 50.000!

Naš tim sačinjavaju iskusni i priznati medicinski stručnjaci koji su prepoznati kao jedni od vodećih stručnjaka u svojim oblastima kako u BiH, tako i u inostranstvu. Pružamo usluge iz različitih medicinskih oblasti poput opće, porodične, sportske i interne medicine, radiologije, kardiologije itd.

POLIKLINIKA "ATRIJUM"
- Prim. mr. sci. dr. Mirsad Đugum -

U maju 2014. godine počela je sa radom ambulanta porodične medicine u sklopu ZZO. Pacijenti sa zdravstvenom knjižicom mogu participirati.

Široki spektar medicinskih usluga Poliklinike Atrijum dodatno podupire i posebna medicinska vještina tj. medicinska disciplina koja se temelji na Kineskoj filozofiji pod nazivom akupunktura. Prim.dr. Mirsad Đugum je pored specijalnosti u internoj medicini i profesor tradicionalne kineske medicine.

Obrazovanje, iskustvo, entuzijazam i profesionalnost su naši glavni aduti za pružanje najboljih usluga iz oblasti zdravstva, a pored ovih neophodnih stavki za jedan odličan medicinski kolektiv posjedujemo jako bitan segment medicinskog djelovanja u savremenoj medicini, modernu opremu. U našoj poliklinici nalazi se najmodernija i najsavremenija tehnologija medicine koja u potpunosti prati svijetski trend.

S ciljem pružanja kompletne i kvalitetnije usluge našim pacijentima, Poliklinika Atrijum otvorila je moderan Radiološki centar Atrijum. Našim pacijentima je od sada na raspolaganju spiralni CT i univerzalni RTG aparat.

Kako za Polikliniku Atrijum, tako i za naše pacijente Radiološki centar Atrijum će zasigurno imati veliki značaj u brzoj dijagnostici i kvalitetnoj usluzi.


Naša laboratorija:


- kliknite na sliku za više detalja -

- kliknite na sliku za više detalja -


Naša stručna izdanja i seminari:


- kliknite na sliku za više detalja -

prikaži više...

Gdje se nalazimo?